ساعت سیتیزن Citizen
ساعت سیتیزن Citizen
کمپانی ساعت سیتیزن در سال 1918 تحت عنوان انستیتو تحقیقاتی ساعت Shokosha تاسیس شد و اکنون به عنوان سازنده ماشین آلات و ابزارهای برشِ CINCOM و همچنین با نام ساعت های سیتیزن شناخته می شود.
کمپانی سیتیزن تنها در زمینه ساعت فعالیت نمی کند. تنها 40 درصد از فعالیت های این شرکت، به ساخت ساعت اختصاص دارد. امروزه سیتیزن در زمینه ساعت دیواری، جواهرات، فریم های عینک و محصولات مراقبت از سلامت نیز با کیفیت و با ارائه تکنولوژی برتر در حال فعالیت است.
نام برند سیتیزن، از یک ساعت جیبی فروخته شده در 1924 با همین نام گرفته شده است. این کمپانی یکی از بزرگترین تولیدکننده های ساعت در دنیاست.
محصولات مرتبط : ساعت مچی
کمپانی سیتیزن همواره در توسعه پیچیده ترین تکنولوژی های روز با تنوع موجود در برند خود در زمینه ساعت های نوری پیشتاز بوده است. مدلهای اکو درایو (EcoDrive) سیتیزن، کلکسیونی از ساعت های نوری و دوستدار محیط زیست را تشکیل می دهد. این ساعت ها در طول مدت استفاده با انرژی دریافت شده از هر نوع نوری می توانند به صورت پیوسته بدون باتری کار کنند. با گستره وسیعی از طراحی های متنوع و خصوصیات منحصر به فرد، ساعت های سیتیزن دارای کیفیت و تکنولوژی استثنایی هستند.
همانقدر که سوئیسی ها در تکنولوژی موتورهای مکانیکی ساعت ها پیشرفته و پرچم دار هستند، سیتیزن در تکنولوژی کوارتز، مخصوصا با مدل اکودرایو خود، پیشگام و خلاق است. سیتیزن توانسته انرژی خورشید را برای ساعت های ژاپنی خودکه همواره با بهترین طراحی ها عرضه می شوند، به کار بگیرد. امپراطوری ساعت سازی سیتیزن، از هر 4 ساعتی که در هر سال در سراسر دنیا فروخته می شود، یکی را به خود اختصاص داده است. این آمار فروش برای کمپانی سیتیزن با شعار "هر شهروند باید از ساعت لوکس خود لذت ببرد" اصلا آمار بدی نیست.
تمام ساعت های سیتیزن با تکنولوژی اکو درایو (Eco-Drive) ، قادر است از هر منبع نوری طبیعی یا مصنوعی، انرژی را جذب و درسلول های باتری ساعت ذخیره کند. ساعت سیتیزن شما به این ترتیب می تواند به صورت مرتب و پیوسته (گاهی تا 5 سال انرژی در اکثر مدل ها ذخیره می شود) شارژ شود. بنابراین هرگز نیازی به تعویض باتری نخواهید داشت.
ساعت مچی سیتیزن مدل اکو-درایو :
در ایالات متحده آمریکا، سیتیزن بیشتر با مدل اکودرایو شناخته می شود. تمام ساعت های اکودرایو، توسط یک صفحه خورشیدی که زیر صفحه ساعت مخفی است، شارژ میشوند. در مدل های کمیاب سری Eco-Drive Duo که تولید آنها نیز متوقف شده، از یک موتور کوارتز اتومات نیز برای پشتیبانی ساعت استفاده می شده است. تمام مدل های ساعت سیتیزن در ژاپن ساخته می شوند.
هشت دهه است که سیتیزن همواره جلوتر از زمان خود بوده و همواره به نوآوری و طراحی های دقیق پرداخته است. فعالیت این شرکت، زندگی روزمره مردم را خوشایندتر کرده و اکنون آنها به هزاره جدید می نگرند.
شروع فعالیت کمپانی سیتیزن به سال 1924 بر میگردد. زمانی که شرکت مادر سیتیزن یعنی انستیتو تحقیقاتی ساعت Shokosha اولین ساعت جیبی خود را با نام سیتیزن تولید کرد. پس از آن، شهردار توکیو، آقای شیمپی گوتو، نام این کارخانه را به سیتیزن تغییر داد. در آن زمان ساعت کالای لوکس به حساب می آمد. شهردار نام گذاری را با این هدف انجام داد که روزی هر شهروند بتواند ساعت سیتیزن را به دست کند و این برند در تمام دنیا فروخته شود.
سیتیزن، از آن زمان به بعد از تکنولوژی های نوآورانه ای درساخت محصولات خود بهره گرفت و ساعت را به بخشی تفکیک نشدنی از زندگی مردم تبدیل کرد. در سال 1956، مدل Parashock توسط سیتیزن ارائه شد که اولین ساعت ضد ضربه ای بود که توسط یک سازنده ژاپنی عرضه می شد. سه سال بعد، Parawater عنوان اولین ساعت ضد آب ژاپنی را از آن خود کرد.
یکی از نقاط عطف مجموعه سیتیزن، امروزه، سیستم اکودرایو است که تفکر جدیدی را به صنعت ساعت وارد کرده است. این تکنولوژی، از نور برای شارژ ساعت استفاده می کند و نیاز به باتری را به کل حذف کرده است. این انقلاب در صنعت ساعت سازی ژاپن، باعث شد سیتیزن اولین برند ساعت در ژاپن باشد که توانسته از جامعه ی محیط زیست ژاپن گواهی نامه EcoMark برای محصولات دوستدار محیط زیست خود دریافت کند.
در سال 2003، سیتیزن همراه با پیشتازی همیشگی خود، مدل Stiletto خود را معرفی کرد. این مدل باریکترین ساعت نوری جهان بود. در این مدل، تکنولوژی اکودرایو به همراه قاب بسیار ظریف و زیبا با دستبندی 4.4 میلیمتری عرضه می شد.
سیتیزن معتقد است که ارائه کیفیت عالی، کلید موفقیت درهمکاری با فروشندگان و مشتری هاست. تولید محصول، بازاریابی و سرویس باید در سطح عالی باشد و منابع اختصاص یافته برای این منظور در واقع سرمایه گذاری هستند نه هزینه.
سیتیزن به چالش هایی که بی شک در آینده پیش خواهد آمد فکرمی کند. سیتیزن تعهدی به خود دارد که همواره تلاش کند و کار کند تا حتی آینده ای موفق تر را برای مشتری ها و فروشندگان خود رقم بزند. ما با سخت کوشی و با هدف آیندهای بهتر، سخت تر از هر زمانی کار میکنیم تا افق های جدیدی بیابیم و در تغییر زندگی روزمره مردم موفق باشیم.
کمپانی سیتیزن زمانی به آمریکا راه پیدا کرد که در سال 1975 شعبه ای از آن در آمریکا افتتاح شد. بسیاری از مردم اکنون به ساعت سیتیزن بیش از هر برند دیگری اعتماد دارند. در 5 سال گذشته، طبق آمار رسمی منتشر شده، 25 درصد از کل ساعت های فروخته شده در دنیا متعلق به سیتیزن بوده است.
سیتیزن با نوآوری تلاش کرده اولین ساعت حرفه ای شیرجه را با سنسور الکترونیکی عمق تولید کند. این کمپانی با مدل اکودرایو خود، پرچم دار ساعتهای بدون باتری است. ساعت های اکودرایو می توانند به طور شگفت انگیزی 180 روز، بدون نیاز به شارژ مجدد به طور پیوسته، حتی در تاریکی مطلق، روشن باشند. این تکنولوژی نور خورشید یا هر نور طبیعی و مصنوعی دیگر را جذب می کند و باتری ساعت را شارژ می کند. بنابراین هرگز لازم نیست نگران تعویض باتری ساعت خود باشید. این ساعتهای کوارتز نوری، شارژی را ارائه می دهند که حرکت پیوسته موتور ساعت را تضمین میکند.
تاریخچه پیشرفت کمپانی ساعت سیتیزن
تقریبا 300 مهندس و دانشمند به همراه ده ها طراح برای توسعه مدل های جدید برند سیتیزن، در مرکز تحقیقات این شرکت مشغول به فعالیت هستند. سیتیزن همواره استانداردهای جدید را در صنعت ساعت به بازار معرفی کرده است. برای مثال:
1975: دقیق ترین ساعت دنیا
1976: اولین ساعت خورشیدی
1978: باریک ترین ساعت مچی دنیا با ضخامت کمتر از 1 سانتیمتر
1980: کوچک ترین موتور ساعت دنیا با ابعاد 9 در 7 در 2 میلیمتر
1983: اولین ساعت مجهز به دماسنج و ضد آب تا عمق 100 متری
1985: اولین ساعت مخصوص شیرجه با عمق سنج الکترونیکی
1987: استفاده از مواد با فناوری بالا (های تک) مانند تیتانیوم
1989: اولین ساعت هوشمند کوهنوردی دارای فشار سنج و ارتفاع سنج
1990: اولین ساعت رادیو دار با قابلیت نمایش چند منطقه زمانی
1994: اولین ساعت شیرچه با سنسور الکترونیکی
1995-1994: معرفی تکنولوژی اکودرایو
1996: عرضه ساعت های اکودرایو رادیو دار
1997: تایید فناوری اکودرایو سیتیزن با دقت باورنکردنی +/- 10 ثانیه در سال
1998: تکنولوژی اکودرایو دو (Eco-drive Duo) از سیتیزن که انقلابی در موتورهای ترکیبی ساعت (اکودرایو+اتوماتیک) بود و ارائه اولین ساعت های حرفه ای نوری مخصوص شیرجه با نام Citizen Promaster Aqualand Eco-Drive Chronograph
1999: معرفی نوآورانه مدل Eco-drive Thermo که با اختلاف دمای بین پشت ساعت که با مچ دست گرم می شود با دمای محیط شارژ می شود.
2000: معرفی مدل Eco-drive Vitro که از فوتوسلهای توسعه یافته تقریبا غیر قابل تشخیصی در صفحه ساعت بهره می گیرد که امکان طراحی جدیدی را برای سیتیزن فراهم کرده است.
تشخیص اصل بودن ساعت مچی سیتیزن
سوال بسیار مهمی که ممکن است برای خیلی از افراد پیش بیاد اینه که از کجا متوجه بشیم ساعت مچی سیتیزن اصل است یا تقلبی
برای تشخیص اصل یا تقلبی بودن ساعت مچی سیتیزن چندین روش وجود دارد که در اینجا به آن ها اشاره خواهیم کرد
1 - تمام ساعت های مچی سیتیزن دارای دفترچه گارانتی هستند . توجه داشته باشید که سریال یادداشت شده در دفترچه گارانتی با شماره سریال پشت ساعت بایستی یکسان باشد .
2 - در مدل های سیتیزن اکودرایو کارتی بابت خدمات جهانی ساعت وجود دارد .
3 - شماره بدنه ای که در دفترچه قید شده را با سریال درج شده پشت ساعت بایستی یکسان باشند .
4 - به نحوه نوشتار لوگو و نام ساعت بر روی صفحه دقت کنید
فلسفه ساعت CITIZEN: بهتر است از هم اکنون شروع شود
Better Starts Now این باور ساده است که مهم نیست که چه کسی هستید یا چه کاری انجام می دهید، همیشه می توان چیزی را بهتر کرد – و اکنون زمان شروع آن است. این شعار به ما می گوید که "بهتر" و "اکنون" هر دو بی نهایت هستند و همیشه یک "بهتر" بعدی و یک "اکنون" جدید وجود دارد که شما می توانید آن را دنبال کنید.
قیمت ساعت سیتیزن
قیمت ساعت های سیتیزن با توجه به مشخصات و قابلیت های آنها متفاوت است. یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت ساعت سیتیزن نوع موتور بکار رفته در آن می باشد. حداقل قیمت ساعت سیتیزن از حدوده یک میلیون تومان شروع می شود.