ساعت AP - اودمار پیگه
ساعت ای پی AP
شرکت تولیدکننده ساعت های مچی اودمار پیگه (ای پی) که به ساعتهای AP نیز شناخته می شوند جایگاه بخصوصی را در صنعت ساعت سازی سوئیس داراست. این شرکت خصوصی، از سال 1875 تاکنون ساعتهای مچی بسیار نفیس و بدیعی را تولید میکند.
ساعت مچی ای پی مدل اسپورت رویال اوک(Royal Oak) که در سال 1972 معرفی شد، دنیای ساعتهای لوکس را متحول کرد و یکی از مشهورترین طراحی های ساعت مچی قرن را عرضه نمود. امروزه مدل Royal Oak اودمار پیگه، پرچمدار این شرکت محسوب میشود.
در سال 1875، جولز-لوییس اودمار (Jules-Louis Audemars) و ادوارد-آگوستو پیگه (Edward-Auguste Piguet) یکی از بازیگران اصلی صنعت ساعت سازی امروزه ی سوئیس را تاسیس کردند. تا به امروز، این شرکت مستقل باقی مانده و توسط خانواده های مؤسسین آن اداره میشود.
افراد مشهوری همچون آرنولد شوارتزنگر و مایکل شوماخر از مشتریان ثابت اودمار پیگه هستند.
اودمار پیگه در سال 1972، Royal Oak را عرضه کرد که اولین ساعت اسپورت فلزی مؤسسه ی Haute Horlogerie است.
دسته بندی مرتبط : ساعت اسپرت
موسسین شرکت اودمار پیگه
این شرکت خصوصی که در سال 1875 توسط جولز-لوییس اودمار و ادوارد-آگوستو پیگه تأسیس شد، تا به امروز یک تجارت خانوادگی و خصوصی باقی مانده و در هیچ زمانی به فروش نرفته است. هردو مؤسس شرکت از خانواده های ساعت سازی آغاز به کار کردند که دفاتر مرکزی خود را در روستای Le Brassus در دره ی Vallee de Joux در کشور سوئیس تأسیس کردند.
ساخت قسمت های فنی ساعتهای مچی لاکچری بر عهده ی اودمار و پیگه مسئول جنبه های تجاری شرکت بود. در آغاز، اودمار پیگه ساعت های جیبی مجهز به امکانات خاص تولید می کرد. تا سال 1882، این شرکت ساعت های جیبی زنگ دار کورنوگراف را تولید می کرد. در سال 1889، این شرکت توسط مدل Grande Complication (که یک ساعت جیبی مجهز بود و مدالی در نمایشگاه World Exhibition در پاریس کسب کرد) تحت تاثیر قرار گرفت. در سال 1891، زمانی که ساعت های مچی هنوز به ذهن کسی خطور نکرده بود، اودمار پیگه اولین ساعت مچی زنگ دار را خلق کرد.
دسته بندی مرتبط : ساعت لاکچری
استعداد و پشتکار آنها نتیجه بخش بود؛ چرا که ساعت های اودمار پیگه به محض تاسیس شعبه در برلین، لندن، پاریس، نیویورک و بوینس آیرس شهرت و محبوبیت جهانی کسب کردند. با مرگ دو مؤسس این شرکت، وارثان آنها کار را در دست گرفتند و توسعه و تولید ساعت های با کیفیت را ادامه دادند. نه رکود اقتصادی در دهه ی 1930 میلادی و نه حتی جنگ جهانی دوم از موفقیت ادومار پیگه نکاست. جالب است بدانید که در این زمان های دشوار نیز، تقضای بسیار زیادی در ایالات متحده برای این ساعت های با کیفیت وجود داشت.
ساعت ای پی Royal oak یک مدل انقلابی
رویال اوک (Royal oak) به طور حتم مشهور ترین مدل اودمار پیگه است که به لطف این مدل، اودمار پیگه به افتخار آفرینی خود ادامه داد.
دهه 1970 میلادی دوره ای دشوار برای صنعت ساعت سازی سوئیس بود: شرکت های کوارتز به سرعت محبوبیت کسب میکردند و تولیدکنندگان سنتی به شدت به دنبال ایده های خلاقانه جهت عرضه به بازار بودند. اودمار پیگه از این فرصت استفاده کرد تا بار دیگر روحیهی پیشروی خود را نشان دهد. Royal Oak در سال 1972 روانه ی بازار شد. (که در آن زمان تولید کنندگان ساعت هیچ مدل اسپورتی در مجموعه ی خود نداشتند و بند فلزی یک تابوی مطلق بود، اودمار پیگه قوانین نانوشته را با اعمال یک ساعت لوکس در یک طراحی اسپرت زیر پا گذاشت). لازم به ذکر نیست که این مدل با تجهیز به یک قاب فلزی متفاوت وارد بازار شد.
ریسک عدم موفقیت بسیار زیاد بود اما با این وجود، اودمار پیگه این ریسک را پذیرفت. شهامت این شرکت نتیجه بخش بود؛ چرا که Royal Oak فصل جدیدی را در تاریخ اودمار پیگه آغاز کرد. علاوه بر این، این مدل یک استاندارد جدید را در صنعت ساعت سازی ایجاد کرد. جرالد جنتا (Gérald Genta-متولد سوئیس) تشخیص داد که بازار ساعت آماده ی یک سبک جسورانه است بنابراین، ساعتی طراحی کرد که Royal Oak نام گرفت.
در حال حاضر این مدل دارای محبوبیت بسیاری است. مدل جوان تر از خانواده ی این مدل به نام Royal Oak Offshore ظاهر اسپرت تری دارد. طرفداران ساعت های پیچیده و لوکس با این مدل ها و قیمت آن ها آشنایی دارند (مدل های Royal Oak بیش از 20 هزار دلار قیمت دارند).
ای پی محبوب قلب ثروتمندان و مشاهیر
کلکسیون داران ساعت، طرفداران و علاقه مندان و تعداد کثیری از افراد مشهور که عاشق ساعت های با شخصیت جسورانه هستند، مشتاقانه اودمار پیگه را دنبال میکنند.
آرونولد شوارتزنگر یک نسخه ی محدود با طراحی خاص از مدل Royal Oak Offshore را زمانی که در دو فیلم خود (End of Days و Terminator 3) بازی میکرد، در دست داشت. علاوه بر این، اسطوره ی فرمول یک، مایکل شوماخر، یک نسخهی محدود از مدل Royal Oak Offshore که به افتخار او ساخته شد را صاحب است. این نسخه محدود که "The Royal Oak Concept Laptimer Michael Schumacher" نام دارد در سال 2012 عرضه شد و سپس نسخه "seven world championship titles of the legendary driver" که به شکل هفت ستاره است، ارائه شد. از دیگر سفیران این شرکت لبرون جیمز و لیونل مسی هستند.
فعالیت های جانبی شرکت ای پی
همچنین این شرکت در جنبش ها و نهضت های محیط زیستی و ارتقای سطح توسعه ی پایدار مشارکت داشته است. مؤسسه ی اودمار پیگه در جنبشهای ضد جنگل زدایی و پروژه هایی جهت بالا بردن آگاهی کودکان در زمینه ی حفاظت از محیط زیست مشارکت دارد.
برند اودمار پیگه یعنی برندی لوکس با بهترین کیفیت. افراد در سراسر جهان هرگز به دقیق بودن ساعت های این برند تردید نداشته اند. اودمار پیگه هرگز از چالش ها نمی ترسد؛ مفهومی که میتوان آن را به راحتی در تک تک ساعت های خلق شده توسط این برند مشهور دریافت.
ساعت ای پی مردانه
AP در حال حاضر چهار مدل اصلی با نام های Royal Oak, Royal Oak Offshore, Royal Oak Concept و مدل Code 11.59 دارد که در همه این چهار مدل در سایز های مختلف، ساعت مردانه تولید می کند. در واقع شروع این شرکت با تولید ساعت ای پی مردانه جیبی بوده است. طی سالیان با تغییر سبک پوشش، ساعت های جیبی جایگاه خود را به ساعت های مچی دادند و الان این شرکت ساعت های مچی مردانه نفیس و پیچیده طراحی و تولید می کند که در نوع خود بینظیر هستند. مشهورترین مدل ساعت ای پی مردانه، مدل "رویال اوک" است که یکی از طراحی های افسانه ای صنعت ساعت سازی می باشد که در سال 1972 به بازار معرفی شد.
ساعت ای پی زنانه
کمپانی ای پی در حال حاضر در سه مدل Royal Oak, Royal Oak Offshore و Royal Oak Concept برای خانم ها ساعت مچی طراحی کرده است که که محبوب ترین مدل در بین خانم ها، مدل "رویال اوک" می باشد. ساعت های ای پی زنانه در سایز های مختلف و رنگ های متنوع عرضه شده اند.
قیمت ساعت ای پی
عوامل مختلفی در قیمت ساعت ای پی AP اصل تاثیرگذار هستند؛ مهمترین عامل تاثیرگذار جنس بدنه و بند ساعت ای پی می باشد که اگر از طلا ساخته شده باشد از قیمت بالاتری نسبت به ساعت های استیل دارد. عامل دیگر نوع موتور ساعت ای پی است که موتور های مکانیکی از قیمت بالاتری نسبت به موتورهای کوارتز دارند. همچنین عوامل دیگری مثل میزان جواهر کارشده، مدل ساعت و تعداد محدود بودن ساعت می تواند در قیمت ساعت مورد نظر تاثیرگذار باشد.
قیمت ساعت ای پی اصل از 15300 دلار شروع می شود و بعضی مدلها تا حدوده یک ملیون دلار در تک فروشی ها قیمت گذاری می شوند.
قیمت ساعت ای پی هایکپی هم از حدوده یک میلیون تومان شروع می شود و با توجه به جنس بدنه و نوع موتور ساعت، تا 10 میلیون تومان قیمت گذاری می شوند.