ساعت رولکس مردانه دیت جاست 2 سیلور صفحه طوسی Rolex-3120-G
هر قسط با اسنپ پی: 1,783,000 تومان
4 قسط ماهانه. بدون سود، چک و ضامن.
| مشخصات ظاهری | |
| مدل ساعت | دیت جاست |
| طرح صفحه ساعت | تک عقربه (آنالوگ) |
| مناسب برای | آقایان |
| نوع کاربری | کلاسیک,رسمی,لوکس |
| عرض قاب | 41 میلی متر |
| فرم صفحه | گرد |
| رنگ صفحه | طوسی |
| رنگ بدنه | نقره ای |
| رنگ بند | نقره ای |
| نوع قفل بند | کلیپسی |
| مشخصات صفحه نمايش | |
| قابلیت نمایش 24 ساعته | ❌- ندارد |
| کرنومتر یا کرنوگراف | ❌- ندارد |
| تاریخ شمار | ✔️- دارد |
| مشخصات سخت افزاری | |
| تکنولوژی ساخت | الکترونیکی (کوارتز) |
| نوع موتور | کوارتز(باتری خور) |
| مقاوم در برابر آب | ✔️- دارد |
| میزان مقاومت | 3ATM (در حد دست و صورت شستن) |
| جنس بدنه | استیل |
| جنس بند | استیل |
| توضيحات جنس بدنه | استیل ضد زنگ |
| جنس شیشه | شیشه ضدخش |
| ساير مشخصات | |
| کشور مبدا برند | سوئیس |
| عقربه های شب تاب | ✔️- دارد |
| آلارم | ❌- ندارد |
ساعت رولکس مدل دیت جاست مردانه:
مدل اولیه رولکس دیت جاست در سال 1945 طراحی شد و اولین ساعت مچی ضدآب خودکوک شونده بود که تاریخ را در یک پنجره بروی صفحه ساعت نشان می داد و نام مدل ساعت هم از این گرفته شده است. رولکس دیت جاست یک ساعت کلاسیک بی نظیر است که در دهه هشتم تولیدش همچنان پرفروغ است و طرفداران بسیاری در سرتاسر جهان پیدا کرده است.
استایل این ساعت کلاسیک و رسمی است.
جنس بند و بدنه ساعت Rolex Datejust اتوماتیک:
جنس بدنه، بند و قفل این ساعت رولکس از استیل ضدزنگ و ضدحساسیت ساخته شده است و بخاطر آبکاری قوی و با ثباتی که بروی بدنه و بند این ساعت رولکس انجام شده، کاملا رنگ ثابتی دارد.
موتور ساعت رولکس Datejust مردانه Rolex-3120-G:
موتور این ساعت رولکس از نوع کوارنز است که ساخت شرکت میوتا ژاپن می باشد.
قابلیت های ساعت رولکس Datejust مردانه:
- نشان دادن زمان
- تاریخ شمار
کیفیت ساخت ساعت رولکس دیت جاست Rolex-3120-G :
کیفیت ساخت این ساعت رولکس "های کپی درجه یک" است که بالاترین کیفیت هایکپی است و کاملا مشابه و منطبق برنمونه اورجینالش ساخته شده است.
تاریخچه مختصر کمپانی ساعت سازی رولکس :
کمپاني رولکس (Rolex) سازنده پيشتاز ساعت هاي لوکس در دنيا با توليد بيش از 2000 ساعت در روز است که سالانه درآمدي بالغ بر 7 ميليارد دلار دارد. اين شرکت سازنده سوئيسي از طريق نماينده هاي فروش حرفه اي در توزيع و سرويس ساعت هاي مچي تحت برند Rolex و Tudor فعاليت ميکند. شرکت رولکس در سال 1905 توسط Hans Wilsdorf و AlfredDavis در لندن پايه گذاري شد و امروز داراي رتبه 57 در ميان برندهاي قدرتمند دنياست. در ابتدا نام اصلي اين کمپاني Wilsdorf and Davis بوده است و در سال 1919، بخش مديريتي کمپاني به ژنو در سوئيس منتقل شده است. اين برند امروزه با برندهاي لوکس ديگري مانند پتک فليپ ، امگا ، پنراي(Panerai) رقابت مي کند و اسپانسر بسياري از رويدادهاي معتبر ورزشي مانند تنيس، گلف، اتوموبيل راني و قايقراني است.
نکته: عکس ها توسط تیم عکاسی تک ثانیه از مدل موجود گرفته شده است.
نظرات برای ساعت رولکس مردانه دیت جاست 2 سیلور صفحه طوسی Rolex-3120-G
با افزودن نظرات خود همراه ما و راهنمای دیگر کاربران باشید.
