
-700x700.jpg)
-700x700.jpg)



-100x81w.jpg)
-100x81w.jpg)


ساعت کارتیه پنته مردانه دورنگ طلایی Cartier-6306-G
- موجودی: موجود (قیمت روز)
مشخصات ظاهری | |
مدل ساعت | Panthere |
طرح صفحه ساعت | تک عقربه (آنالوگ) |
مناسب برای | آقایان |
نوع کاربری | لوکس، رسمی، مجلسی |
عرض قاب | 37 میلی متر |
فرم صفحه | چهارگوش |
رنگ صفحه | سفید |
رنگ بدنه | طلایی-نقره ای |
رنگ بند | طلایی-نقره ای |
نوع قفل بند | پروانه ای |
مشخصات صفحه نمايش | |
ابعاد صفحه نمایش | 37*48 میلی متر |
قابلیت نمایش 24 ساعته | ❌- ندارد |
کرنومتر یا کرنوگراف | ❌- ندارد |
تاریخ شمار | ✔️- دارد |
مشخصات سخت افزاری | |
تکنولوژی ساخت | الکترونیکی (کوارتز) |
نوع موتور | کوارتز(باتری خور) |
توضیحات موتور | ژاپنی |
مقاوم در برابر آب | ✔️- دارد |
میزان مقاومت | 3ATM (در حد دست و صورت شستن) |
جنس بدنه | استیل |
جنس بند | استیل |
توضيحات جنس بدنه | استیل ضد زنگ |
جنس شیشه | شیشه معدنی |
ساير مشخصات | |
کشور مبدا برند | فرانسه |
عقربه های شب تاب | ❌- ندارد |
آلارم | ❌- ندارد |
ساعت کارتیه مردانه مدل پنته:
ساعت مچی کارتیه که در تصویر مشاهده می کنید از سری مدل پنته(Panthere) این کمپانی جواهر و ساعت ساز فرانسوی می باشد.
استایل این ساعت کارتیه کلاسیک و رسمی است که با تیپ های رسمی و مجلسی ست می شود.
جنس بند و بدنه ساعت کارتیر :
جنس بدنه این ساعت کارتیه از استیل ضدزنگ و ضدحساسیت ساخته شده است و بخاطر آبکاری قوی و با ثباتی که بروی بدنه این ساعت انجام شده، کاملا رنگ ثابتی دارد. همچنین جنس بند آن از چرم ساخته شده است.
موتور ساعت کارتیه :
موتور این ساعت کارتیر از نوع کوارتز است که ساخت شرکت میوتا ژاپن می باشد و دارای ضمانت یکساله فروشگاه تک ثانیه است.
کیفیت ساخت ساعت کارتیه پنته :
کیفیت ساخت این ساعت کارتیه "های کپی درجه یک" است که بالاترین کیفیت هایکپی است و کاملا مشابه و منطبق برنمونه اورجینالش ساخته شده است و کسی که تخصصی در ضمینه ساعت ندارد، نمی تواند اصل یا هایکپی بودن آن را تشخیص دهد و حتما باید یک کارشناس ساعت آن را بررسی کند و نظر دهد.
تاریخچه مختصر کمپانی کارتیه:
شرکت تولید کننده ساعت مچی کارتیه یک مجموعه سازنده کالاهای لوکس فرانسوی است که در زمینه طراحی، ساخت، توزیع و فروش جواهرات و انواع ساعت مچی فعالیت دارد.
این شرکت که در پاریس مرکز فرانسه در سال 1847 توسط لوییز فرانکو کارتیه (Louis-François Cartier) تاسیس شد تا سال 1964 تحت کنترل همین خانواده اداره گردید.
با اینکه این شرکت در حال حاضر شعبهای با مالکیت مستقل از هلدینگ ریشمون در سوییس محسوب میشود، همچنان مراکز خود را در پاریس حفظ کرده است.
شرکت کارتیه بخاطر جواهرات و ساعت های مچی خود شناخته شده است.